Ku teruskan bicaraku ..kerana aku masih mampu berbicara

Sunday, March 20, 2011

kalu dh tingin sgt...


bahayanyeeeeee...hehehe. Tu la...aku nie kalu belek majalah RASA mula la tingin tu..tingin nie. Walaupun keje aku berlambak namun aku sempat juga la membelek majalah2 utk mereleasekan tension aku nie ..sudahnya..inilah hasilnya. tengok pic sata..adoyaiii..meronta2 rasa nk mkn sata. Nak pergi Terengganu...mak aii...jauhnya. So buat la..

mehla nk rasa...hehehe

Kalu ikutkan kaedahnya ...sata nie bentuknya kon gitu..tp dah aku tk brape nk mahir aku lipat cam lepat..hahaha. Yg penting rasanya...sama jek. Yg terlebih isinya..panjang ler...yg terkurang..kontottt....muahahaha. Apa2 pun..tak ler kempunan aku nnt...tk ngences la weyyy!!!.


Wassalam

Thursday, March 17, 2011

kesibukkan terlampau...heee

Ya Allah...brape lama la aku tak bersiaran dari pondok aku nie. Sejak pindah ke sekolah baru nie kesibukkan aku semakin menjadi2. Maklumla...sekolah baru. Semua nk kena buat. FB aku pun sekali sekala jek aku postkan status aku kat wall. Di kala aku menaip nie pun depan aku berlambak kertas periksa ari tu. Kalau la ade org nk tolong ....kan best...harap la...hikks


10 March yg lalu...anniversary aku n AM. Nothing special..cuma mkn2. Tu pun aku tk sempat nk update...melampau tul la aku nie. GB baru aku nie lain mcm sikit...dia seorang yang begitu terikat dengan protokol n yang paling2 menyesakkan bila dia 'bermain' dengan paper. Maksud aku..sikit2 dokumentasi...sikit2 paperwork. Aku ingatkan aku sorang yang poning..uper2nya member hat lain pun sama...hahahaha. Aku memang dah rasa beno ketegangan keje sekarang. tak sabo rasanya nak pencen. Kalau la ekonomi negara semakin kukuh..*ade harapan tak?*..dan sistem lama masih digunapakai...aku rasa another 3 years la. Aku dah tak leh g ngan sistem pendidikan sekarang. Malas nak citer nape...tp yang pasti aku semakin tawar hati.


Ok..tk leh nak citer lama2..keje dh menunggu. Hope after this aku leh la jengah pondok nie sllu.

Wassalam