Ku teruskan bicaraku ..kerana aku masih mampu berbicara

Friday, January 22, 2010

hangin dibuatnya..

apa yang dirancang tak jadi. memang la aku redha tapi alasan yang diberikan tak munasabah dan aku tak boleh nak terima. Nampak sangat betapa tak pentingnya aku dalam hidup dorang. Kalau susah cari aku...tapi bila aku nak bersenang2 dengan dorang ...nak bersenang2 tau bukan aku nak nyusahkan dorang...dorang tak layan. Hangin dibuatnyerrrrrrr!!!

Plan to Sagil was cancelled. Last minute baru nak kabo tak jadi. Aku dah excited giler nak bersenang2. Dah terbayang2 suasana nyaman...terasa2 sejuknya air terjun...seronoknya mandi manda. Bila aku fikir2kan balik...timbang sana ...tolak sini...tak per la. Tapi lain kali kalu dorang nak nyusahkan aku...aku tahulah nak wat ape. Kejam tak?..hiks

Pasnie aku wat plan lain. Kali nie ngan dorang2 yang lain plak. Cuti AM dah lulus..insyaAllah kali nie jadi kot...huhuhu.

Dah tak jadi tu kan...aku layan gambo jek la...
Salam.

2 comments:

Hazelsyd said...

salam cikya,

saya pon hangin ni on yr behalf cikya! ada ker patut last minit sgt baru nak cancel? pkir la sket perasaan org yg looking fwd tu kan? hishhh depa tuh! ewahh saya laks over..tapi..tak baik berdendam tau cikya..hehe..

layan gambo pon layan lah cikya..better something than nothing kan? hehehe cool down okeh hehe owh lg satu, len kali jgn ajak depa dah nak gi Sagil tu. ajak saya tau!! hehe sah over!

Sofya said...

salam H..

mekasih kerana memahami perasaan cikya..hiks

mmg pun..pasnie jgn harap cikya nak layan permintaan depa.

jom H..kalu balik sini dtg umah cikya..kite g Sagil sesama ye..


psst...tak dendam tp tak leh arr..dok tingat je nie..huhuhu